top of page
Renovaties
stekker.png
licht.png

RENOVATIES

Alle werken aan elektriciteit in renovatie of
verbouwing in Lier of Antwerpen

Elektriciteit in uw renovatieproject

Uw woning renoveren, verbeteren of grondig verbouwen? Bij een renovatieproject of verbouwing is vaak al elektriciteit aanwezig, die gedeeltelijk of volledig vernieuwd moet worden. Om aan de huidige normen te voldoen en te eindigen met een veilige, energiezuinige oplossing is een ervaren elektricien welkom, gespecialiseerd in renovatieprojecten.

Eleckrische installatie conform?

Is uw elektrische installatie conform?

Gejo Elektro & Co heeft een jarenlange ervaring in elektriciteit in renovaties en verbouwingen overal in Lier en Antwerpen. U kunt mij inschakelen voor een volledige renovatie, maar net zo goed om elektriciteit te renoveren in één enkele ruimte. Ik maak uw elektrische installatie conform volgens de wettelijke normen. Hierbij heb ik oog voor een verzorgde afwerking en blijf ik steeds in overleg met de klant.

Kleine of grote elektriciteitswerken

Uw keuken of badkamer renoveren, uw woonkamer of garage uitbreiden, stopcontacten toevoegen, meterkast verplaatsen of verouderde kabels vervangen, uw volledige elektrische installatie vernieuwen of de huidige installatie conform maken,…: Gejo Elektro & Co verzorgt kleine en grote werken om uw elektriciteit veilig en kwalitatief te renoveren.

Kleine herstellingen

Naast kleine of grote elektriciteitswerken in uw renovatie kunt u ook beroep op mij doen voor kleine herstellingen. Een elektrische storing oplossen? Elektriciteitspanne verhelpen? Een loshangend stopcontact fixen? Kortsluiting herstellen? Bel Gejo Elektro & Co voor alle kleine herstellingen!

Enkele realisaties

Gejo Electro & co - Realisaties
Gejo Electro & co - Realisaties
Gejo Electro & co - Realisaties
Gejo Electro & co - Realisaties
Contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Laat de elektriciteit in uw renovatie of verbouwing in Lier of Antwerpen over aan Gejo Elektro & Co!

bottom of page